Kampionati Evropian per te Rritur. Sofie, Bullgari 2024

Presidenti I FSHP-se z. Elez Gjoza me Presidentin e Federates Evropiane te Peshengritjes z. Antonio Conflitti , Sekretarin e Pergjithshem z. Milan Mihajlovic, Presidentin e Federates Boterore z. Mohammed Jalood dhe Sekretarin e Federates Boterore z. Antonio Urso gjate Kongresit ne Sofie, Bullgari📍. Ne kete Kongres te zhvilluar diten e sotme, Shqiperia u zgjodh vendi…

Rezultat spektakolar per Federaten Shqiptare te Peshengritjes.

Rezultat spektakolar per Federaten Shqiptare te Peshengritjes. 3️⃣ MEDALJE ARGJENDI!!! Sportisti Kristi Ramadani rremben dy medaljet e argjendta ne stilin e shtytjes dhe ne dygaresh me 341 KG ne total. 💪🏼🥈🥈 Erkand Qerimaj fiton medaljen e argjendte ne stilin e shkeputjes me 155 KG. Fitimi i medaljes në peshëngritje është një arritje e jashtëzakonshme👏🏼🇦🇱 Kjo…

Kampionati Evropian i Peshëngritjes, Sofie

Në Sofie të Bullgarisë📍,duke nisur nga 12 shkurti ka filluar Kampionati Evropian i Peshëngritjes , kualifikues per Lojerat Olimpike Paris 2024. 🏋️‍♂️ Kombëtarja shqiptare përfaqësohet me 7️⃣ sportistë, teksa pritshmëritë janë të larta për medalje.🥇🥈🥉 I pari në pedanë ishte Briken Calja, i cili garoi ne kategorine 73 kg dhe fitoi vendin e peste ne…